Glavne odrednice

Marka Lorencic sinonim je za tehniku i servis za građevinare

Firma Lorencic je vodeći trgovački koncern za građevinare u državama srednje i zapadne Europe.U grupi Lorencic je trenutno 35 poslovnih jedinica u 9 zemalja. Naša je zadaća teški rad na gradilištu zamijeniti modernom tehnologijom i kvalitetnim servisom.

Pored kompletne ponude građevnog materijala, strojeva i naprava , za uspjeh su prije svega odgovorni zaposlenici poduzeća.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Promptna nabava i dostava, odlična kvaliteta i poštena cijena su naša snaga i prednost pred konkurencijom.

Firma Lorencic ima plošnu,decentraliziranu organizacijsku strukturu,široku geografsku pokrivenost tržišta, veliku individualnu autonomiju i stručne kadrove.Naša je deviza - decentralizirano koliko je moguće, centralizirano koliko je nužno.Poslovne jedinice su organizirane kao lokalni servisni centri - na taj način bolje prepoznajemo potrebe kupaca u cijeloj CEE regiji. Naša je želja postati prvi sugovornik našim kupcima i zato težimo

  • povjerenju
  • fleksibilnosti
  • želji za uspjehom
  • odgovornosti u radu

To su temelji i osnovna načela naše poslovne filozofije, po kojima se ravnaju svi zaposlenici . Naši su zaposlenici u svim poslovnim jedinicama prepoznati po svojoj kompetentnosti,brzoj reakciji i i servisiranju svih potreba stranke.Temelj za to su poznavanje struke i tehničko znanje koje posjedujemo.Naš odnos sa kupcima, dobavljačima temelji se na iskrenosti , poštenju, angažiranosti i odgovornosti.

Business Mission

Svrha našeg postojanja je biti partner građevinskim profesionalcima!

Kao vodeće trgovačko i uslužno poduzeće Lorencic veliku važnost pridaje opsežnom portfelju proizvoda i kvalitetnom savjetovanju.

Zbog naše orijentacije na proizvode najviše kvalitete i na najvišu razinu usluge, te kvalitetu našeg rada prvi smo odabir naših klijenata. Uz potporu naših servisnih centara prepoznajemo potrebe naših kupaca te im nudimo inovativna i individualna rješenja.

Proizvodi i usluge dostupni su na brz i jednostavan način. Prodaju vršimo putem vlastitih poslovnica, interneta kao i naših partnera. Blizina i dostupnost osiguravaju kupcu sigurnost i povjerenje.

Najveću važnost pridajemo uzajamnoj potpori i ljubaznosti u međusobnom ophođenju. Svaki pojedinac svojim profesionalnim djelovanjem doprinosi cjelokupnom uspjehu.

Zajedno se dalje razvijamo, naše iskustvo oblikuje tržište – to je naš uspjeh !