> Home > O nama > Koncern

Koncern

Mi smo kćerka poduzeće tvrtke Schmid Industrie Holding. Ono što na prvi pogled izgleda kao jedan bezlični koncern, u stvarno je jedno obiteljsko poduzeće s impresivnom povijesti i razvojem. Osnivač koncerna Friedrich Schmid je poduzetnik koji je uspješan još od 1970. godine s jasnom filozofijom: Uspješnom poduzeću su potrebni angažirani i dobro kvalificirani suradnici kao i inovativni i kvalitativno visoko vrijedni proizvodi. Uz to je dodatno jedna solidna osnova poduzeća neizostavna.

Sve djelatnosti trebaju postaviti čovjeka u centar pažnje i primjenjivati se uz poštovanje prema prirodi i odgovorno postupanje s vrijednim resursima.

S ovim principima i s velikom ekonomskom dovitljivošću, Friedrich Schmid je stalno širio svoje poduzetničke poduhvate i 1997. godine obuhvatio pod jednim imenom tvrtke Schmid Industrie Holding. Koncernu danas pripada preko 90 poduzeća i strateška učešća u mnogim europskim zemljama kao i u Kini.

Od 2009. godine zajedno s mag. Robertom Schmidom operativne poslove vodi druga generacija. Unatoč svojoj veličini holding je uvijek zadržao značajke obiteljskog poduzeća. Klijenti i partneri dobivaju najveću moguću potporu i dobiće individualno savjetovanje. Timski duh i timski rad imaju najveću vrijednost u poduzeću.


 

Lorencic katalog

Prelistajte online ili spremite katalog

Katalog online

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic - iznajmljivanje

Iznajmite uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Iznajmljivanje uređaja

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen