> Home > O nama > Koncern

Koncern

Mi smo podružnica Schmid Industrie Holdinga. Ono što na prvi pogled zvuči kao bezlična tvrtka je zapravo obiteljski posao s impresivnom poviješću i razvojem. Osnivač KR Friedrich Schmid uspješan je poduzetnik od 1970. s vrlo jasnom filozofijom: uspješnom poduzeću potrebni su angažirani i dobro kvalificirani suradnici kao i inovativni i kvalitativno visokovrijedni proizvodi. Uz to je dodatno neophodna čvrsta korporativna baza poduzeća.

Sve aktivnosti trebale bi postaviti čovjeka u centar pažnje i primjenjivati se uz poštovanje prema prirodi i odgovorno postupanje s vrijednim resursima.


S tim načelima i velikim komercijalnim i ekonomskim vještinama, Friedrich Schmid je kontinuirano širio svoje poduzetničke pothvate i konsolidirao ih pod jednim imenom Schmid Industrie Holding. 1997. Koncernu danas pripada preko 90 poduzeća i strateška učešća u mnogim europskim zemljama, kao i u Kini.

Od 2009. godine zajedno s mag. Robertom Schmidom operativne poslove vodi druga generacija. Unatoč svojoj veličini Holding je zadržao značajke obiteljskog poduzeća. Klijenti i partneri dobivaju najveću moguću potporu kao i individualno savjetovanje. Unutar tvrtke, timski duh i timski rad imaju najveću vrijednost.


 

Lorencic katalog

Prelistajte online ili spremite katalog

Katalog online

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic - iznajmljivanje

Iznajmite uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Iznajmljivanje uređaja

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen