> Home > O nama > Posao & Karijera

Posao & Karijera

Lorenčić Bauservice nudi više od posla!

Kao vodeći trgovački koncern za građevinske profesionalce u srednjoj i istočnoj Europi, Lorenčić Bauservice nudi razne zanimljive profesionalne izazove i mogućnosti u našim različitim poslovnim područjima - bez obzira započinjete li karijeru u strukovnom obrazovanju, nakon završetka više škole ili želite ojačati naš tim nakon završetka studija.

Znamo - naši zaposlenici su vrlo važan stup za uspjeh tvrtke Lorencic Bauservice. Zato pridajemo veliku važnost osobnom razvoju svakog pojedinca i dajemo priliku i mogućnost da pokrenu stvari i preuzimaju odgovornost.

Od individualnih ideja i mišljenja do dalekosežnih mjera za poboljšanje zadovoljstva kupaca: U Lorencic Bauservice, nagrađujemo, poštujemo i nagrađujemo vaš osobni angažman te cijenimo timski rad i razmjenu ideja. Kao zaposlenik Lorencic Bauservice možete biti ponosni na ono što svakodnevno postižemo zajedno.

Posjetite portal za karijeru izravno u zemljama u kojima je zastupljen Lorencic i saznajte više o svim slobodnim radnim mjestima!

Posjetite portal o karijeri izravno u zemljama gdje je zastupan Lorencic i saznajte više o svim otvorenim radnim mjestima!

Zapošljavamo:

 

Lorencic katalog

Prelistajte online ili spremite katalog

Katalog online

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic - iznajmljivanje

Iznajmite uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Iznajmljivanje uređaja

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen