> Home > O nama > Poslovna misija

Poslovna misija

Marka Lorencic Bauservice već više od 25 godina označava Tehniku + servis za građevinske profesionalce! Svakog dana imamo zadovoljne klijente zbog same orijentacije na proizvod i servis – i to ne samo u Austriji, već i u velikom dijelu centralne i istočne Europe.

Prednosti koje nudimo građevinskim stručnjacima dolaze na osnovi širokog spektra asortimana građevinskih strojeva, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala, kao i usluga visoke kvalitete. Naši zaposlenici u servisnim centrima Lorenčić nude inovativna i individualna rješenja. Prije svega, njihova stručnost i predanost nas dugoročno čine pouzdanim partnerom za naše klijente.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Naša poslovna misija

Marka Lorencic Bauservice predstavlja Tehniku + servis za građevinske profesionalce!

Kao vodeće međunarodno poduzeće za trgovinu i usluge LORENCIC nudi opsežan asortiman proizvoda i izvanredno savjetovanje.

Mi smo prvi kontakt našim klijentima zahvaljujući stručnoj orijentaciji na proizvode i servis. Osnovu za to čine kvaliteta našeg rada, stručno znanje i tehnička kompetencija.

Prodaja, servis, popravak i najam obavljaju se putem naših servisnih centara. Naše usluge dostupne su jednostavno i brzo.Dugogodišnje iskustvo i bliskost klijentu stvaraju sigurnost i povjerenje.

Naš odnos prema klijentima, dobavljačima i suradnicima baziran je na osnovi iskrenog poštivanja, predanosti i odgovornosti.

Veliku važnost pridajemo uzajamnoj podršci i ljubaznosti u međusobnom ophođenju i poslovanju Svaki pojedinac doprinosi cjelini svojim profesionalnim postupanjem.

 

Lorencic katalog

Prelistajte online ili spremite katalog

Katalog online

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic - iznajmljivanje

Iznajmite uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Iznajmljivanje uređaja

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen