> Home > O nama > Poslovna misija

Poslovna misija

Marka Lorencic Bauservice stoji već više od 25 godina za tehniku + servis za građevinskog profesionalca! Svakog dana imamo zadovoljne klijente zbog orijentacije za proizvod i servis – i to ne samo u Austriji, već i u velikom dijelu centralne i istočne Europe.

Korist, koju nudimo građevinskom profesionalcu, nastaje na osnovu obimnog asortimana građevinskih mašina, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala, kao i usluga visoke servisne kvalitete. Naši suradnici u Lorencic-servisnim centrima nude inovativna kao i individualna rješenja. Prije svega njihovo stručno znanje i angažman čine nas dugoročno pouzdanim partnerom za naše klijente.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Naša poslovna misija


Marka Lorencic Bauservice stoji za tehniku + servis za građevinskog profesionalca!

Kao vodeće međunarodno poduzeće za trgovinu i usluge, LORENCIC nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i izvanredno savjetovanje.

Zbog najveće orijentacije na proizvode i servis, mi smo prvi kontakt za naše klijente. Kvalitet u našem radu, dokazano stručno znanje i tehnička kompetencija stvaraju osnovu za to.

Prodaja, servis, popravak i iznajmljivanje obavljaju se preko našeg servisnog centra. Naši proizvodi i usluge su dostupne brzo i jednostavno.

Dugogodišnje iskustvo i blizina klijentima stvaraju sigurnost i povjerenje.

Naš odnos prema klijentima, dobavljačima i suradnicima oblikovan je na osnovu iskrenog poštovanja, angažmana i odgovornosti.

Najveću vrijednost polažemo na međusobnu podršku i ljubaznost u međusobnom ophođenju. Svaki pojedinac doprinosi cjelini svojim profesionalnim postupanjem.

 

Lorencic katalog

Prelistajte online ili spremite katalog

Katalog online

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Lokacije

Lorencic - iznajmljivanje

Iznajmite uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Iznajmljivanje uređaja

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen